Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bil kjørte inn i parade i USA - minst tre drept

27 mennesker fraktet til sykehus.

HJELPER: Folk hjelper skadede etter at en bil kjørte inn i en folkemengde i Stillwater i Oklahoma lørdag. Foto: REUTERS / NTB SCANPIX
HJELPER: Folk hjelper skadede etter at en bil kjørte inn i en folkemengde i Stillwater i Oklahoma lørdag. Foto: REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Minst tre mennesker omkom og over 20 ble skadd da en bil kjørte i stor fart inn i en folkemengde i Stillwater i Oklahoma, opplyser politiet.

27 mennesker er fraktet til sykehus med skader, og tilstanden er kritisk for to av dem, opplyser en polititalsmann.

Sjåføren av bilen er pågrepet og siktet for å ha kjørt i påvirket tilstand.Ulykken skjedde under en parade lørdag som var arrangert for å feire det lokale universitetsfotballaget som hadde kommet hjem etter å ha vunnet en viktig bortekamp.

Dave Kapple og sønnen sto og så på paraden da de plutselig hørte folk rope.

- Vi hørte noen rope «Se opp!». Bilen pløyde seg forbi en politimotorsykkel og så videre gjennom folkemengden. Folk fløy til alle kanter, forteller Kapple.
Et annet øyenvitne, Konda Walker, sier han først trodde det som skjedde var en del av underholdningen før han skjønte at det var alvor.

- Folk ble kastet ti meter opp i luften som filledukker, forteller han. 

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!