Sverige

Bil kjørte inn i syklister

Flere skadd.

Flere er skadd etter at en bil kjørte inn i en gruppe med syklister. Foto: Anders Almgren / Nerikes-Allehanda. Reporter: Amalie Bernhus Årtun. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En bil har kjørt inn i flere syklister i Nora kommune i Sverige, melder en rekke medier, deriblant Expressen, Ekot (Sveriges «Dagsnytt») og Aftonbladet.

- Klokka 10.20 fikk vi melding om at en personbil som kjørte i 70 kilometer i timen, hadde kjørt inn i en gruppe syklister, opplyser Nina Begallo, operasjonsleder på SOS alarm (den svenske 112-sentralen), til Aftonbladet.

Ifølge Ekot er rundt 20 syklister påkjørt. Ifølge lokalavisa Nerikes-Allehanda (NA) opplyser politiet at to er alvorlig skadd.

Flere ambulanser og et legehelikopter er sendt til stedet, i tillegg til politi og brannvesen.

- Begge er tatt med av ambulanse, men var våkne og taleføre, opplyser Ola Olsson, operasjonsleder ved politidistriktet Bergslagen, til NA.

Ifølge NA befinner den mistenkte sjåføren seg på åstedet. Politiet opplyser til NA at er uvisst hva som har forårsaket påkjørselen.

Nora ligger nordøst for Örebro i Västmanland, omtrent midt mellom Stockholm og norskegrensa. Påkjørselen har skjedd på en mindre vei i nærheten av grenda Järle, ifølge Ekot.

Operasjonsleder Olsson opplyser til NA at hendelsen inntil videre betegnes som en ulykke med personskade.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer