Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bil kjørte ned fotgjenger og barnevogn i Oslo og stakk av

Politiet jakter på føreren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Føreren av en bil har stukket av etter å ha kjørt på en fotgjenger, en barnevogn med barn og en bil i Hegdehaugsveien i Oslo, melder politiet på Twitter. Litt før klokka sju fikk politiet kontroll på en sølvfarget Ford Mondeo som de har jaktet på etter hendelsen tidligere i ettermiddag.

- Det har heldigvis gått bra med barnet, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Han forteller at fotgjengeren har fått en fot overkjørt, men at heller ikke han har fått alvorlige skader.

Politiet ser alvorlig på saken.

- Det å stikke fra stedet etter å ha kjørt på både en barnevogn, en fotgjenger og en annen bil, er alvorlig, sier Gulbrandsen.

- Hendelsen vil bli etterforsket, og vi får seg om det blir førerkortbeslag i første omgang og så får vi avvente øvrige reaksjoner fra juristene, sier Gulbrandsen.

«Nødetatene er i Hegdehaugsveien. Trafikkulykke hvor en bil har kjørt på en barnevogn, en fotgjenger og en bil for deretter å dra fra stedet», het det i twittermeldingen som ble lagt ut tidligere i ettermiddag, kort tid etter påkjørslene som politiet fikk melding om klokka 17.39.

Lik Dagbladet på Facebook