Bil kjørte ut fra E6 i Steinkjer og havnet på andre siden av elva. Nå søker politiet etter føreren

Nøklene var fjernet og vinduet stod åpent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Nord-Trøndelag undersøker nå hvem som kjørte en bil som havnet i elva i Steinkjer i dag tidlig, og hva som skjedde med den eller de som satt i bilen.

- Vi fikk raskt avklart at det ikke var noen i bilen, sier Lars Letnes, operasjonsleder  i Nord-Trøndelag politidistrikt, til Dagbladet.

Politiet fikk melding om bilen kl. 08.53.  Trønder-Avisa skriver at bilen etter sporene på stedet å dømme har kommet sørfra, kjørt av E6 og på høyresiden av Måsørbrua. Der har bilen fortsatt drøye hundre meter før den havnet i elva og ført med strømmen over på motsatt side, skriver avisa.


- Det er spor på buskas på stedet som tyder på at den har kommet sørfra. Bilen ser ut til å ha kjørt rett fram i en rundkjøring, sier Letnes.

Bilen har relativt små skader. Nøkkelen var borte fra bilen og vinduet på førersiden sto oppe, melder Adresseavisen, og politiet tror noen har berget seg ut fra bilen. Politiet har vært i kontakt med kvinnen som står oppført som eier av bilen.

- Hun sier at det er noen andre som disponerer den. De sier igjen at det er andre som har disponert den nå. Vi forsøker nå først og sjekke om det er noen som er skadet, så får vi etterforske videre på sikt, sier Letnes til Dagbladet.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram