UTFORKJØRING: En person ble hentet opp av sjøen etter en utforkjøring på riksvei 5 i Mækjevika i Flora i Sogn og Fjordane. Personen har blitt erklært død, ifølge politiet. Foto: David Antonsen / Firdaposten / NTB scanpix
UTFORKJØRING: En person ble hentet opp av sjøen etter en utforkjøring på riksvei 5 i Mækjevika i Flora i Sogn og Fjordane. Personen har blitt erklært død, ifølge politiet. Foto: David Antonsen / Firdaposten / NTB scanpixVis mer

Bil kjørte ut i vannet - en person omkom

Torsdag ettermiddag havnet en bil i sjøen i Flora kommune i Sogn og Fjordane.

SISTE: Vedkommende som ble hentet ut av bilen, en mann i 50-årene, er erklært død. Pårørende er varslet. Dette melder politiet i en pressemelding.

En person er hentet opp av sjøen etter en utforkjøring på riksvei 5 i Mækjevika i Flora i Sogn og Fjordane torsdag ettermiddag.

110-sentralen i Sogn og Fjordane opplyser ifølge Bergens Tidende at det var én person i bilen som havnet i sjøen, og at vedkommende er brakt til overflaten og tas hånd om av mannskapet på et redningshelikopter.

Nødetatene fikk melding om utforkjøringen i Mækjevika ved Brandsøy mellom Florø og Eikefjorden like før klokken 13.30 torsdag. Brannvesenets redningsdykkere ble sendt til stedet i tillegg til et redningshelikopter og en redningsskøyte, melder NRK.

Riksvei 5 vil være stengt på stedet mens redningsarbeidet pågår.

Dagbladet følger saken.