Bil krasjet på bro

To hardt skadde ved Lillestrøm. Motoren falt ut da bilen kjørte tvers over rundkjøring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tre unge mennesker er skadet, to av dem hardt, i en utforkjøring på Lillestrøm-siden av Rælingentunnelen. Det bekrefter politiet ved Fet og Rælingen lensmannskontor over Dagbladet.no.

En 21 år gammel kvinne og en 19 år gammel mann er hardt skadd og sendt til Ullevål universitetssykehus. De var begge bevisstløse ved ankomst til sykehuset, ifølge politiet. En 20 år gammel mann er trolig lettere skadd. Han ble sendt til Ahus med hodeskader, melder NTB.

Politiet fikk melding om ulykken 02:10 i natt.

Falt ut i krasjet

- Alle de skadde satt i samme bil. Den ene passajeren ble funnet utenfor bilen da vi kom fram, sier operasjonsleder i Romerike politidistrikt til Dagbladet.no.

Tunnelen er stengt i nordgående løp inntil videre og politiet vet ikke om den vil være åpnet igjen når trafikken tar seg opp søndag morgen. De tre i bilen kom trolig kjørende i kjørende i høy hastighet ut av tunnelen.

- Bilen har nok kommet inn i rundkjøringen utenfor tunnelen i stor fart og deretter truffet rekkverket på brua til Lillestrøm, sier operasjonsleder.

Vitner som var på åstedet like etter ulykken sier at bilens motor hadde falt ut og lå ved siden av bilen, som skal være en Audi.

FLERE METER UNNA: To unge mennesker er hardt skadde, bekrefter politiet. Motoren (til venstre) ligger flere meter unna bilen, som trolig kom i høy hastighet ut av tunnelen. Betongen nederst i bildet er satt opp i påvente av at rekkverket skal repareres etter forrige ulykke, ifølge flere vitner Dagbladet.no har vært i kontakt med. MMS-LESERBILDE: Anders Edlund
FLERE METER UNNA: To unge mennesker er hardt skadde, bekrefter politiet. Motoren (til venstre) ligger flere meter unna bilen, som trolig kom i høy hastighet ut av tunnelen. Betongen nederst i bildet er satt opp i påvente av at rekkverket skal repareres etter forrige ulykke, ifølge flere vitner Dagbladet.no har vært i kontakt med. MMS-LESERBILDE: Anders Edlund Vis mer

Omstridt rundkjøring

- Dette er et sted det skjer mange ulykker. De rekker ikke engang å fikse gjerdet fra den forrige ulykken før den neste skjer, sier Anders Edlund og viser til betongblokkene som erstatter deler av rekkverket utenfor tunnelen.

Rett utenfor tunnelen ligger en stor rundkjøring. Den har blitt et kjent ulykkessted, ifølge flere vitner som har tatt kontakt med Dagbladet.no. 

- Fartsgrensa rett utenfor er satt ned til 50 kilometer i timen, men folk tar ikke hensyn til det - og de kommer rasende ut av tunnelen. Dette gjelder også folk som kjenner området. En bil holdt nylig på å havne i Nitelva som går under brua, sier Edlund som bor på Lørenskog, noen få minutter unna.