Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bil med to personer i elva

En person erklært død på stedet.

DØDSULYKKE: En mann i 20-åra omkom og en kvinne i slutten av tenåra skadd, etter at bilen de førte havnet i elva i Grong kommune i Nord-Trøndelag.
Foto: Bengt Steinar Nordbakk / Scanpix
DØDSULYKKE: En mann i 20-åra omkom og en kvinne i slutten av tenåra skadd, etter at bilen de førte havnet i elva i Grong kommune i Nord-Trøndelag. Foto: Bengt Steinar Nordbakk / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Én mann i 20-åra omkom etter gjenopplivingsforsøk og en kvinne i slutten av tenåra er fraktet til sykehus «med moderate skader», etter at bilen de førte havnet på taket i elven Sanddøla ved riksvei 74 i Grong kommune i Nord-Trøndelag. 

- Brann- og ambulansemannskaper, med hjelp fra vitner, greide å snu bilen og få ut personene, opplyser operasjonsleder Svein Olav Bruun ved Nord-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet. 

Ulykken ble meldt klokka 14.48; klokka 15.17 var de to personene berget ut av kjøretøyet. To Norsk luftambulanse-helikoptre ble sendt til stedet fra Trondheim og Brønnøysund. Også et Sea King-helikopter fra Ørlandet ble rekvirert innledningsvis, men returnerte til basen, opplyser Hovedredningssentralen Sør-Norge (HRS) til Dagbladet. 

Elva Sanddøla flyter langs fylkesvei 74. På ulykkesstedet, som ligger et par mil øst for E6, er det svært kort avstand mellom elva og veien, Fylkesveien ble stengt etter ulykken, men ved 16.30-tiden foregikk det omdirigering på ulykkesstedet, melder NTB.