Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bil mot hest - jenter (11 og 13) alvorlig skadd

På Bjørkelangen i ettermiddag.

 ALVORLIG SKADD I BIL MOT HEST-ULYKKE:  Politi på ulykkesstedet på fylkesvei 229 fire kilometer sør for Bjørkelangen etter at de to jentene på 11 og 13 år er fløyet til Ullevål sykehus. Ute på jordet til høyre roadcarten (treningsvogna) de to jentene satt i. Foto: Daniel Dale Laabak/Tipser.no
ALVORLIG SKADD I BIL MOT HEST-ULYKKE: Politi på ulykkesstedet på fylkesvei 229 fire kilometer sør for Bjørkelangen etter at de to jentene på 11 og 13 år er fløyet til Ullevål sykehus. Ute på jordet til høyre roadcarten (treningsvogna) de to jentene satt i. Foto: Daniel Dale Laabak/Tipser.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To jenter, 11 og 13 år gamle, er alvorlig skadd etter kollisjon mellom bil og en hest ved Bjørkelangen i Akershus i ettermiddag.

- Ingen av jentene var ved bevissthet da et Sea King redningshelikopter tok av til Oslo universitetssykehus Ullevål.
- Luftambulanse og annet medisinsk personell kom raskt til stedet, opplyser operasjonsleder Arild Ruud i Romerike politidistrikt til Dagbladet.

Politiet fikk mellom om ulykken klokka 14.20. Kollisjonen skjedde på fylkesvei 229 på østsiden av Bjørkelangensjøen, fire kilometer sør for Bjørkelangen.

Satt i treningsvogn Jentene satt i en treningsvogn bak hesten, en såkalt roadcart.

Verken bilsjåføren eller hesten er fysisk skadd.

- Sjåføren, en mann i 40-årene fra Aurskog Høland, var aleine i varebilen han kjørte, opplyser operasjonsleder Arild Ruud til Dagbladet.

Det er svært glatte veier i området i ettermiddag.

Ulykkesgruppa til Statens vegvesen ble rutinemessig tilkalt ulykkesstedet.