TRAFF MOPEDISTER: Mannskaper fra nødetatene i arbeid på stedet der en bil skal ha kollidert med to mopeder på Åsrumveien ved Sandefjord tirsdag kveld. Foto: Peder Gjersøe / NTB scanpix
TRAFF MOPEDISTER: Mannskaper fra nødetatene i arbeid på stedet der en bil skal ha kollidert med to mopeder på Åsrumveien ved Sandefjord tirsdag kveld. Foto: Peder Gjersøe / NTB scanpixVis mer

Bil nektet å stanse for politiet - meide ned to mopeder

En 17-år gammel gutt skal være hardt skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En bil skal ha kjørt inn i to mopeder i Åsrumveien ved Sandefjord like før klokka 18.00 i dag.

Politiet skriver på Twitter at de forsøkte å stanse bilen, men at føreren nektet å stoppe. Dette førte til en politijakt.

Sandefjords Blad skriver at bilen, en Mercedes Benz, kjørte av veien etter kort tid da den skal ha truffet to mopeder.

Det skal ha vært fire personer i bilen. Disse skal ikke være skadd.

En 17 år gammel gutt, som kjørte den ene mopeden, skal ha fått et komplisert brudd i låret og blitt fraktet til Oslo Universitetssykehus med luftambulanse. Den andre mopedisten skal ikke være alvorlig skadd.

Vil bli avhørt I en pressemelding skriver Vestfold politidistrikt at begge førerne av mopedene ble bragt til sykehus.

« Politiet kan bekrefte at bilen ikke hadde stoppet for kontroll like før ulykken skjedde. Politiet fulgte da etter bilen. I og med at trafikkulykken skjedde i forbindelse med at politiet fulgte etter bilen, er Spesialenheten for politisaker rutinemessig varslet om ulykken.», skriver politiet i pressemeldinga.

De fire som satt i bilen vil bli avhørt i løpet av kvelden.