Bil og campingvogn i full fyr

Trafikkaos til fjells.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - Campingvognen er en eneste stor plastikkhaug, sier tipser Mats Mordal (18) som er på stedet til Dagbladet.no.

18-åringen fra Ski er på vei hjem fra ferie i ettermiddag, men hjemreisen er midlertidig utsatt. Årsak: En brennende bil med campingvogn står i full fyr og sperrer veien.

- Campingvogna er nærmest utbrent, trafikken er sperret på grunn av stor røykutvikling. Brannvesenet er iferd med å slukke det nå, sier politiførstebetjent Charlotte Berg ved Salten politidistrikt til Dagbladet.no.

De fikk melding om brannen klokka 15.44 og har foreløpig ikke full oversikt over situasjonen.

Ifølge operasjonssentralen var det en familie med to voksne og to barn fra Norge som satt i bilen da bilen tok fyr. De kom seg alle ut av kjøretøyet uten fysiske skader.

- Brannen har antakeligvis startet i motorrommet, sier operasjonsleder Per Thomassen til Dagbladet.no.

Tipseren Dagbladet.no har vært i kontakt med forteller at det har danna seg lang kø med bilferierende på fjellet nå. Han forteller at to brannbiler og en politipatrulje har anokmmet stedet.

- Vi har stått her i cirka 40 minutter nå. Det er veldig mange nysgjerrige som står og titter på, sier han.

SJOKKBRANN: Turistene på vei over Saltfjellet i Nordland møtte dette synet på E6 i ettermiddag. En bil med tilhørende campingvogn sto i full fyr. To voksne og to barn fra Norge kom seg uskadd ut av bilen. FOTO: Dagbladet.no-tipser
SJOKKBRANN: Turistene på vei over Saltfjellet i Nordland møtte dette synet på E6 i ettermiddag. En bil med tilhørende campingvogn sto i full fyr. To voksne og to barn fra Norge kom seg uskadd ut av bilen. FOTO: Dagbladet.no-tipser Vis mer