Bil sladdet borti jente (10) på ponny

Jenta ble kastet av, mens bilen kjørte videre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det kunne gått riktig galt da en ti år gammel jente nesten ble påkjørt av en bil i Telemark. Hun var ut å red på en ponny i nærheten av Sagavoll folkehøyskole på Gvarv da en bil som sladdet på veien, mistet kontrollen og dultet borti ponnyen. Jenta ble kastet av, mens vedkommende i bilen kjørte videre uten å stoppe.

Operasjonsleder ved Telemark politidistrikt, Gunnar Ramslien, sier til Dagbladet at den innblandede bilen muligens er en sølvgrå BMW. Jenta har det etter forholdene bra.

- Hun var alene og red på en liten vei i nærheten av folkehøyskolen da hendelsen inntraff. Hun slo seg kraftig, og fikk et stort blåmerke på hofta. Jenta klarte selv å ri tilbake til stallen, hvor hun ble tatt hånd om av voksne. Hun fikk veldig vondt og gråt mye, forteller Ramslien.

Til tross for sammenstøtet med bilen skal ikke hesten ha blitt påført noen synlige skader. Ramslien forteller politiet nå gjerne vil ha kontakt med personer som kan ha vært vitne til hendelsen.

- Det er åpenbart at man ikke skal oppføre seg på denne måten. Vi jobber nå med å finne personer som kan ha sett noe, sier han til Dagbladet.