Bil tok fyr etter kjedekollisjon på E6

To ulykker på en time.

TOK FYR: Tre biler var involvert i en kjedekollisjon på E6 ved Frognerdumpa i Sørum kommune. Ingen kom fysisk til skade i sammenstøtet, men ulykken skapte trafikkproblemer ettersom utfarten nordover er ekstra stor denne helgen i forbindelse med Birkebeinerrennet.  Foto: 2400/Leserbilde/Vegard Skjefstad
TOK FYR: Tre biler var involvert i en kjedekollisjon på E6 ved Frognerdumpa i Sørum kommune. Ingen kom fysisk til skade i sammenstøtet, men ulykken skapte trafikkproblemer ettersom utfarten nordover er ekstra stor denne helgen i forbindelse med Birkebeinerrennet. Foto: 2400/Leserbilde/Vegard Skjefstad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Oppdaterte veimeldinger for hele landet finner du HER.

(Dagbladet.no): Utfarten på E6 nordover fra Oslo er ekstra stor denne helgen i forbindelse med lørdagens Birkebeinerrenn fra Rena til Lillehammer.

To kjedekollisjoner med tett mellomrom, både i tid og avstand, skapte derfor ekstra problemer i fredagstrafikken på den trafikkerte utfartsåren.

Romerike politidistrikt fikk melding om den første kollisjonen klokken 15.35 da tre biler kjørte i hverandre ved Hvam i Skedsmo.

En person ble sendt til legevakten for ytterligere undersøkelser med lettere skader.

Litt over én time senere, klokken 16.38, kolliderte ytterligere tre biler i Frognerdumpa i Sørum. Ingen kom til fysisk til skade, men den ene bilen tok fyr midt i veibanen, som en konsekvens av sammenstøtet.

- Veien er nå åpnet igjen, men trafikken henger igjen med to ulykker så tett etter hverandre, sier operasjonsleder Trond Aune i Romerike Politisdistrikt til Dagbladet.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer