Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bil traff tre, rullet over en haug og havnet på taket: - De hadde flaks

Politiet mistenker høy hastighet.

HADDE FLAKS: Politiet i Sør-Vest politidistrikt sier at føreren og passasjerene av denne bilen hadde flaks. De er kjørt til sykehus for sjekk. Foto: Politiet
HADDE FLAKS: Politiet i Sør-Vest politidistrikt sier at føreren og passasjerene av denne bilen hadde flaks. De er kjørt til sykehus for sjekk. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Nødetatene rykket i natt ut til en trafikkulykke på fylkesvei 47 ved Ekrene nord for Haugesund. Ifølge politiet var det flaks at det gikk så bra som det gjorde med føreren og de to passasjerene.

- Bilen kjørte ut i en kurve, traff et tre, rullet videre over en haug og endte på taket ut i veien, sier Jøran Solheim, operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, til Dagbladet, og forklarer at bilen nærmest ble kastet rundt.

STORE SKADER: Bilen har fått store materielle skader etter ulykken. Foto: Politiet
STORE SKADER: Bilen har fått store materielle skader etter ulykken. Foto: Politiet Vis mer

Bilen landet ut i veibanen og sperret ett av feltene. Vegen var i en periode stengt.

Bilder politiet har delt på Twitter viser at bilen har fått svært hard medfart. Blant annet har det ene bilhjulet falt av og felgen er knust.

Politiet er ikke kjent med tilstanden til de tre personene som satt i bilen, men de var våkne og ved bevissthet da nødetatene kom på stedet.

- De blir kjørt til sykehus for sjekk, sier Solheim.

Oppretter sak
Politiet mistenker at bilen hadde høy hastighet siden den ble kastet rundt. Det er 60-sone på strekningen ulykken skjedde.

Politiet skal opprette sak på ulykken og har beslaglagt sjåførens førerkort.

Politiet fikk først melding om at to biler var involvert, men det viste seg å være en bil som kjørte sammen med ulykkesbilen.

SPIKERMATTE: En mann ble arrestert etter å ha kjørt i beruset tilstand, samt å ha røyket cannabis. Mannen nektet å stoppe for politiet, da fant politimannen fram spikermatta. Video: Politseisaade Krimi Vis mer

- Flaks

Operasjonsleder Solheim sier at føreren og passasjerene hadde flaks.

- Innsatsleder på stedet rapporterer om at de hadde flaks. Det er flaks at det ikke endte mer alvorlig, sier han.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 03.01.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!