Bil-vaskeautomat gikk amok

Snorre Berg-Domaas (19) måtte løpe for livet da maskinen i vaskehallen gikk amok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NORDBY, ÅS (Dagbladet): Snorre skulle sammen med kjæresten Caroline Pedersen (20) vaske bilen i vaskehallen til HydroTexaco i Nygårdskrysset i Ås kommune forrige søndag, da maskinen plutselig gikk løpsk.


- Vi satt inne i bilen da jeg oppdaget at børsten kom mot panseret på bilen i stor fart. Så merket jeg at den tar tak i bilen og skubber oss bakover. Da var det bare å komme seg ut fortest mulig, sier Berg-Domaas til Dagbladet.

Begge to sprang så mot nødutgangen i vaskehallen. Den var låst. - Vi kom oss akkurat unna før bilen smalt i veggen bak oss. Jeg er heldig som kom unna dette uten skader. Jeg fryktet for livet mitt, sier han.

Kommunikasjonssjef i HydroTexaco, Johan Kraft-Johanssen, beklager hendelsen sterkt.
- Hver dag er det folk som har problemer med bilvaskemaskinen. Stort sett er det brukerrelatert, men denne gangen var det en maskinfeil, sier han.

 SKREKKOPPLEVELSE: Snorre Berg-Domaas (19) og Caroline Pedersen (20) trodde de skulle dø da bilvaskemaskinen på Hydro Texaco-stasjonen i Nygårdskrysset i Ås kommune. Foto: Frank Karlsen
SKREKKOPPLEVELSE: Snorre Berg-Domaas (19) og Caroline Pedersen (20) trodde de skulle dø da bilvaskemaskinen på Hydro Texaco-stasjonen i Nygårdskrysset i Ås kommune. Foto: Frank Karlsen Vis mer