Bil veltet og tok fyr

Et vitne ble actionhelt og slukket brannen. Fem sendt til sykehus med lettere skader på E18.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En personbil veltet og tok fyr på E18 i Sande i ettermiddag. Det var hell og snarrådighet som gjorde at ulykken ikke fikk alvorligere konsekvenser.

- Bilen kjørte inn i en lyktestolpe, kjørte av veien, veltet og tok fyr, bekrefter operatør Ole Trillhus ved Søndre Buskerud politidistrikt.

Trillhus sier det var på grunn av et snarrådig vitne at ulykken ikke ble verre.

- Som politi vil jeg si at det var en fantastisk innsats av vitnet. Han holdt brannen i sjakk og klarte nesten slukke brannen før redningsmannskapet kom på plass, sier Trillhus.

De fem personene i bilen som veltet er sendt til Buskerud sykehus med lettere skader. Politiet kan bekrefte at noen av passasjerene i bilen var barn, deriblant en niårig jente.

Politiet mottok melding om ulykken klokka 18.44.

Ulykken har imidlertid ikke ført til trafikkproblemer på E18 ved Sande.

- Ettersom bilen kjørte av veien har ikke ulykken ført til køer, sier Trillhus.

BILEN TOK FYR: Personbilen med fem personer, deriblant en niåring jente, kjørte av rullet over på taket og tok fyr i midtrabatten på E18 i Sande i ettermiddag. Personene fikk lettere skader, ifølge politet i Søndre Buskerud. Foto: Carl H. Sørensen/2400
BILEN TOK FYR: Personbilen med fem personer, deriblant en niåring jente, kjørte av rullet over på taket og tok fyr i midtrabatten på E18 i Sande i ettermiddag. Personene fikk lettere skader, ifølge politet i Søndre Buskerud. Foto: Carl H. Sørensen/2400 Vis mer