Bilbombe i villastrøk

Bare flaks gjorde at ingen personer kom til skade da en BMW personbil ble sprengt i lufta i et fredelig nabolag i Moss sentrum i går. Kripos bistår politiet med etterforskningen, som ikke utelukker at sprengningen kan være rettet mot en politimann som bor i strøket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BOMBE: En bombe plassert under en BMW i Scharres gate i Moss ble sprengt ved 06-tida i går morges. Politiet står fortsatt uten spor i saken.

Bilsprengningen fant sted i Scharres gate i Moss ved 06-tiden i går morges. Et sprenglegeme ble plassert under BMW-en til en ung Oslo-mann, som bare hadde parkert i strøket mens han var på reise.

Bilen sto parkert utenfor boligen til polititjenestemann Bjørn Ove Hattevig, som har maken bil som Oslo-mannen. Etter det Dagbladet erfarer, utelukker ikke politiet at hevn mot polititjenestemannen kan være et motiv for sprengningen.

- Vi ser svært alvorlig på hendelsen, og utelukker ingen teorier. Bomben kan være plantet av profesjonelle folk så vel som av guttunger. Men foreløpig har vi ikke funnet noe klart motiv for å gjøre dette mot verken bileieren eller politimannen.

- Sistnevnte har verken arbeidet med narkotikasaker eller andre kontroversielle saker, sier politiavdelingssjef Øivind Sveistrup ved Moss politistasjon.

- Var hjemme

Bjørn Ove Hattevig selv forteller til Dagbladet at han og de andre som befant seg i boligen selvsagt er preget av hendelsen, men at «livet går sin gang». Han tviler sterkt på en mulig hevnteori. - Dette har jeg ingenting med, sier Hattevig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer