Bilbrann etter frontkollisjon med trailer

Sjåføren i personbilen ble lettere skadd etter å ha frontkollidert med en tankbil på Os utenfor Bergen natt til i dag. Personbilen tok fyr etter kollisjonen, men snarrådig innsats fra tankbilsjåføren avgrenset ulykken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Personbilen var på vei sørover på E39 ved Os i Hordaland da kollisjonen inntraff. Bilen skar over i motsatt kjøreretning og frontkolliderte med en tankbil, skriver Bergensavisens nettutgave.

Det oppsto brann i personbilen etter sammenstøltet, men ifølge NTB klarte tankbilsjåføren å slukke brannen med et brannslokkingsapparat. Tankbilen var til alt hell tom.

Bilføreren, en 31 år gammel mann, ble fraktet til Haukeland sykehus for behandling etter ulykken. Han skal ha fått lettere hodeskader. Personbilen ble totalvrak i det kraftige sammenstøtet.

- Tankbilen var heldigvis tom, sier lensmannsbetjent Terje Sperrevik ved Os lensmannskontor til Bergensavisa. Tankbilsjåføren fikk trukket tankbilen unna og sikret skadestedet, mens medtrafikanter ga bilføreren nødvendig førstehjelp på stedet.

Sjåføren i personbilen, en 31 år gammel mann, ble brakt til Haukeland Sykehus med ansiktsskader, men tilstanden er stabil og skal ikke være alvorlig.

Tankbilsjåføren ble ikke fysisk skadd i ulykken.