Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bilbrann på Vestli. Politijakt etter ungdommer

Hektiske netter i helga for Oslo-politiet etter ungdomsbråk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet fikk 01.07 natt til mandag melding om en bilbrann på Vestli i bydelen Stovner øst i Oslo. Vitner har sett «flere ungdommer» som tente på og stakk av fra bilen.

Brannen ble slukket etter kort tid, og det var bare taket på bilen som brant. Nå er imidlertid politiet ute med store styrker for å lokalisere de mistenkte bak brannen.

- Vi har masse patruljer på alle kanter og prøver å få lokalisert det, sier operasjonsleder Cahtrine Sylju i Oslo-politiet til Dagbladet.

Når Dagbladet snakker med operasjonslederen rundt 01.15 får hun også om meldinger om at det har brent ved en barnehage. En brann som også slukket. Likevel advarer hun.

- De tenner på ting som lett dør ut. Det kan få ganske mye større konsekvenser. Det kan hvert fall fort skje hvis vi ikke kommer og slukker det, sier hun.

Hun beskriver helga som hektisk. I går ble tre gutter - én på 17 og to på 18 - pågrepet på samme sted.

De er mistenkt for å ha antent søppel og andre gjenstander på gangbrua før Vestli stasjon, før de forsøkte å dumpe en 15 kilos stein på en vekterbil som kom kjørende under brua.

- Vi tror det er en sammenheng. Det er meldt om ungdommer, det er samme område og det samme tidspunktet. Slik har det vært de siste nettene. Da de tre ble pågrepet i går, var det flere ungdommer til stede, sier Sylju.

Hele Norges coronakart