Drapssaken i Tønsberg:

- Bildene av mannen er helt tydelige

Politiet har sikret seg overvåkningsmateriale fra innsida av et forretningslokale der drapsofferet i Tønsberg kan ha tatt sine siste skritt tirsdag kveld.

OVERVÅKINGSBILDER: Politiet har sikret seg overvåkingsmateriale fra innsida av et forretningslokale der drapsofferet i Tønsberg kan ha tatt sine siste skritt tirsdag kveld. Reporter: Øystein Andersen. Video: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TØNSBERG (Dagbladet): Politiet fikk melding om at mannen i 30-åra var blitt skutt klokka 22.15 tirsdag kveld. Mannen ringte selv alarmsentralen og varslet om skytingen, og ble seinere fraktet til Sykehuset i Vestfold for behandling.

Livet hans sto imidlertid ikke til å redde, og han døde av skadene natt til onsdag.

Politiet har siden startet full drapsetterforskning og sikret seg store mengder videomateriale fra åstedet, blant annet fra innsida av et forretningssenter i Kilengata 18.

Apotek, frisørsalong og andre servicetilbud ligger i senteret og stenger klokka 17.00. Men også et solstudio til Brun og Blid har lokaler der, og holder åpent med selvbetjening til klokka 23.00.

- Politiet ringte meg i 01.00-tida natt til onsdag og ba om å få se opptak fra kameraene våre. Jeg dro ned og møtte dem, og ga dem dette, sier driftsansvarlig ved senteret, Kristian Vejle, til Dagbladet.

Han forklarer hva disse bildene viser i tidsrommet rundt klokka 22.00:

- En mann og en kvinne kommer inn den ene døra til senteret, og går inn til solstudioet til Brun og Blid. Etter cirka fire minutter går mannen ut igjen, alene, mot den samme døra de to kom inn. Opptakene utenfor viser en lastebil som frakter varer til apoteket, men også at mannen går ut og plutselig bli urolig og løper. Først til venstre, så brått til høyre, i retning Industrigata. Opptak viser også en annen mann på utsida, kledd i mørke bukser med hvite striper, sier Vejle til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer