Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bildesperado (19) har meldt seg

Meide ned tre gutter på en parkeringsplass i Kongsvinger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tre gutter ble i ettermiddag meid ned av en bil på en parkeringsplass i Odins vei på Kongsvinger.

Den ene av guttene på 22 år har alvorlige indre skader. Den andre på 21 år har bruddskader og skader i ansiktet. Den tredje gutten har en vond legg. Alle tre guttene ble brakt til Kongsvinger sykehus.

Politiet fikk melding om påkjørselen klokken 17.35, og gikk raskt ut med etterlysning av bilen.

- Tre gutter ble kjørt ned på en parkeringsplass i Odins veg av en bil, sannsynligvis en brun Mazda 323, som stakk fra stedet. Den har et knust høyrespeil og et knust høyre blinklys, sa operasjonsleder Hans Engh ved Hedmark politidistrikt til Dagbladet.no.

Nå har bilføreren meldt seg for politiet.

- Den etterlyste bilføreren har i kveld meldt seg ved Eidskog lensmannskontor. Gutten er 19 år og fra Eidskogen, får Dagbladet.no opplyst av operasjonslederen.

Det er ennå ikke kommet frem opplysninger om hva som var bakgrunnen for påkjørselen, men politiet ser det som sannsynlig at den skjedde med overlegg.

- Det hele bærer preg av at han har visst hva han har gjort, sier operasjonsleder Hans Engh.

19-åringen er nå siktet for legemsbeskadigelse med særlig farlig redskap.

Den brune Mazdaen er ennå ikke kommet til rette, men 19-åringen skal ha gitt en god forklaring på hvor den befinner seg.

Politiet var raskt på stedet for å avhøre vitner. Det er foreløpig uklart hvilken relasjon bilføreren som stakk av og de tre guttene har

KJØRT NED: Tre personer ble påkjørt i Odins veg i Kongsvinger.