Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bildesperadoen avhøres i formiddag

Mann i 30-årene truet til seg politibil i Stjørdal i går kveld.

ETTERLYSER FLERE VITNER: Ifølge politiet ble mannen i 30-årene stoppet i en rutinekontroll på E6 i går. Etterforskerne er interessert i å komme i kontakt med andre som ble stoppet i den samme kontrollen i går kveld. Foto: TOR AAGE HANSEN
ETTERLYSER FLERE VITNER: Ifølge politiet ble mannen i 30-årene stoppet i en rutinekontroll på E6 i går. Etterforskerne er interessert i å komme i kontakt med andre som ble stoppet i den samme kontrollen i går kveld. Foto: TOR AAGE HANSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Mannen, som utløste en stor politiaksjon i Stjørdal i går, avhøres og framstilles for varetektsfengsling i dag.

- Mannen er i 30-årene og er kjent for politiet fra før, sier lensmann i Stjørdal, Marit Stigen.

Stanset i kontrollKlokka 20.40 i går kveld truet mannen til seg en politibil etter å ha blitt stanset i en kontroll på E6.

- Han var mistenkt for å ha stjålet en bil. Da han ble stanset trakk han våpen og truet til seg politibilen, sa operasjonsleder Monika Ravlo ved Nord-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet i går kveld.

Mannen ble ansett som svært farlig. Politiet satte opp en rekke veisperringer og sperret av en del av et boligområde ved Skatval.

Der ble han pågrepet klokka 23.30, etter at politiet i lengre tid skal ha hatt telefonkontakt med ham.

Pågripelsen skjedde uten dramatikk.

Etterlyser vitnerPolitiet ønsker på nåværende tidspunkt ikke å uttale seg om mulig motiv for handlingen.

- Vår advarsel om at han er farlig baserer seg på den konkrete hendelsen i går og ikke våre tidligere erfaringer med ham, sier Stigen og fortsetter:

- Vi er interessert i å komme i kontakt med sjåfører og passasjerer i de andre bilene vi stoppet i rutinekontrollene i går. 

Etterforskerne vil i løpet av dagen gjennomføre avhør med flere av vitnene til hendelsen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!