Bildet av Linda-Marie (20) er likt av over 62 000

- Alle burde like sin egen kropp og kunne legge ut bilder fra stranda, sier hun.

NETTFARSOTT: Strandbildet av Linda-Marie Nilsson har spredd seg som ild i tørt gress på Facebook - til 20-åringens store overraskelse og glede. Foto: PRIVAT
NETTFARSOTT: Strandbildet av Linda-Marie Nilsson har spredd seg som ild i tørt gress på Facebook - til 20-åringens store overraskelse og glede. Foto: PRIVAT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Linda-Marie Nilsson (20) ante ikke hva som ventet henne da hun i går kveld la ut et bikinibilde av seg selv på Facebook, med teksten «Ja, ja, hvis alle med flate mager kan legge ut sine strandbilder, kan jeg det også!».

Nå, 20 timer seinere, har 62 000 «likt» bildet, rundt 800 har «delt» det, og over 2900 har kommentert det.

- Jeg er helt sjokkert, sier 20-åringen til Nyheter 24 om den overveldende responsen.

Svar Journaliststudenten forklarer på bloggen sin at hun postet bildet som svar på det hun opplever som en ensretting på det sosiale mediet.

- Jeg er så jævla lei av at jenter som ser ut som meg, ikke tør å legge ut sine sommerbilder, ikke tør å vise hvor vakre de er - iallfall ikke i min vennefeed. Der legger de tynne, små jentene ut bilder med sine kropper mot havet; de litt større legger ut bilder av bare havet, skriver hun.

- Alle burde like sin egen kropp og kunne legge ut bilder fra stranda, men slik er det dessverre ikke. Forhåpentligvis bidrar dette bildet til å bygge opp selvtilliten hos dem som ikke tør, sier hun.

- I min nettverden er kroppene uten trente mager og veldefinerte ribbein underrepresentert. Det ville jeg endre på, utjevne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer