Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Bildet er av meg

Amerikanske politiker innrømmer nå at nakenbildene er av ham.

INNRØMMET: Kongressmedlemmet Anthony Weiner nektet lenge for at nakenbildene var av ham, men i natt innrømmet han å ha sendt upassende bilder til unge kvinner. Foto: REUTERS/Brendan McDermid/Scanpix
INNRØMMET: Kongressmedlemmet Anthony Weiner nektet lenge for at nakenbildene var av ham, men i natt innrømmet han å ha sendt upassende bilder til unge kvinner. Foto: REUTERS/Brendan McDermid/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den amerikanske politikeren Anthony Weiner måtte til slutt vedgå at han hadde sendt et upassende bilde av seg selv til en ung kvinne.

Presset har vært økende mot kongressmedlemmet fra New York etter at et underbuksebilde ble sendt fra ham til en kvinne i Seattle via nettstedet Twitter. Først blånektet Weiner og hevdet twitterkontoen hans var blitt hacket, men så snudde han og innrømmet alt.

- Bildet er av meg, og jeg sendte det. Jeg er dypt lei meg for smerten dette har forvoldt, sa en gråtende Wiener mandag.

Demokraten sa han gjennom årene hadde sendt frekke bilder og meldinger til rundt seks kvinner. Men han understreket samtidig at han aldri hadde møtt disse kvinnene. Wiener har vært gift i lang tid.

- Jeg vet ikke hva som gikk av meg. Det var destruktivt. Men jeg vil ikke gå av, sa han mandag.

Weiner forklarte at han først hadde snakket usant for å beskytte sin kone og seg selv.

- Jeg elsker min kone svært høyt, forsikret han.

Anthony Weiner - etternavnet uttales «wiener» - er nå inne i sin sjuende periode som folkevalgt i Representantenes hus i Kongressen, og han har vært en favoritt til å overta som ordfører i New York i 2013.

Hans partifelle Nancy Pelosi, som er president i Representantenes hus, ber nå etikkomiteen i Representantenes hus om å granske saken.

(NTB)

AVSLØRT AV BLOGGER: Den konservative aktivisten Andrew Breitbart fikk tilslutt presset kongressmedlemmet Weiner til å innrømme at dette bildet var av ham. Foto: AP Photo/BigGovernment.com/Scanpix
AVSLØRT AV BLOGGER: Den konservative aktivisten Andrew Breitbart fikk tilslutt presset kongressmedlemmet Weiner til å innrømme at dette bildet var av ham. Foto: AP Photo/BigGovernment.com/Scanpix Vis mer