AVSLØRENDE BILDE: Bildet ble
&nbsp;<span style="background-color: initial;">tatt av en kriminell person på Ekeberg i&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">Oslo. Personen oppdaget at politioverbetjent&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">Eirik Jensen og narkotikabaronen&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">Gjermund Cappelen hadde et møte. Bildet&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">ble spredd i kriminelle miljøer, og ble sett&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">på som et bevis på at Cappelen samarbeidet&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">med politiet. Cappelen kom kjørende&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">til møtet i en BMW X5 som han disponerte.&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">Jensen satt i en Volvo stasjonsvogn.&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">Dagbladet har sjekket bilen, den&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">tilhører fortsatt politiet i Oslo.</span>
AVSLØRENDE BILDE: Bildet ble  tatt av en kriminell person på Ekeberg i Oslo. Personen oppdaget at politioverbetjent Eirik Jensen og narkotikabaronen Gjermund Cappelen hadde et møte. Bildet ble spredd i kriminelle miljøer, og ble sett på som et bevis på at Cappelen samarbeidet med politiet. Cappelen kom kjørende til møtet i en BMW X5 som han disponerte. Jensen satt i en Volvo stasjonsvogn. Dagbladet har sjekket bilen, den tilhører fortsatt politiet i Oslo.Vis mer

Bildet som røpet Cappelens kontakt med Jensen

Dette bildet, tatt av en kriminell, ble begynnelsen på hasjbaron Gjermund Cappelens fall og Eirik Jensens mareritt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På kvelden den 10. september 2013 kjører hasjbaron Gjermund Cappelen og politioverbetjent Eirik Jensen i hver sin bil til en parkeringsplass på Ekeberg i Oslo. De parkerer ved siden av hverandre og blir, uten at de oppdager det, sett av en kriminell person, som fotograferer det hemmelige møtet. Han viser bildet til personer i det kriminelle miljøet.

Det har bidratt til at både Cappelen og Jensen i dag har fått sine liv endevendt og snudd på hodet.

Eirik Jensens forsvarer, John Christian Elden, mener bildet utløste en kjede av hendelser som førte til at Gjermund Cappelen følte seg tvunget til å konstruere anklager mot Eirik Jensen.

Bildet fra Ekeberg ble lagt fram i lukket rett, og er ett av påtalemyndighetenes beviser i saken mot Jensen, fordi det angivelig dokumenterer hans ureglementerte kontakt med Cappelen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag

UKE

Prøveuke*

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 0 kr per uke. 0 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. *Fornyes til normalpris når gratisperioden utløper (55kr/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per kvartal. 2,77 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

ÅR

795 kr

(2,18 kr per dag)

KJØP ÅR

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

ÅR 795 kr per ett år 2,18 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter gratisperioden (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.