Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bildrap-siktet løslates

21-åringen som er siktet for uaktsomt bildrap på en 15-åring i Melsomvik i Vestfold, blir løslatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det foreligger ingen bevisforspillelsesfare og dermed ikke grunnlag for varetektsfengsling. 21-åringen vil derfor bli løslatt etter avhør, opplyser politiadvokat Lin Tea Aafos i Vestfold politidistrikt.

Mannen satt mandag formiddag i avhør hos politiet. Ifølge Aafos fortsetter politiet etterforskningen av saken selv om siktede løslates.

21-åringen har tidligere forklart at han hadde drukket alkohol før han foretok kjøreturen lørdag der han kjørte på en 15 år gammel gutt i Melsomvik i Stokke og deretter stakk fra stedet. Det er tatt blodprøver av mannen for å fastslå om han hadde promille, men resultatene av disse prøvene var mandag ikke klare.

21-åringen har ifølge politiet innrømmet at han kjørte bilen, men er mer vag om selve hendelsesforløpet. Han har også oppgitt a t han hørte en smell.

Mannen meldte seg selv til politiet søndag da han skjønte at politiet lette etter ham.

Marius Nilsen (15) hadde vært på fest i Melsomvik og var på vei mot sentrum sammen med noen venner da han ble påkjørt bakfra der han gikk langs veien. Han døde like etter som følge av de alvorlige skadene han ble påført.

Ifølge vennene holdt bilføreren svært høy fart.

(NTB)