Politiet: Drapssiktet 21-åring kjørte tre kilometer i feil kjørebane

Bildrapssiktet 21-åring: Kjørte hele tre kilometer i feil kjøreretning - ikke bare én

Det melder politiet i en pressemelding.

FAMILIEFAR OMKOM: En familiefar omkom da en 21-åring kjørte tre kilometer i feil kjøreretning og kolliderte på E18 mellom Langangen og Larvik natt til første nyttårsdag. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
FAMILIEFAR OMKOM: En familiefar omkom da en 21-åring kjørte tre kilometer i feil kjøreretning og kolliderte på E18 mellom Langangen og Larvik natt til første nyttårsdag. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I pressemeldingen fra politiet i Vestfold står det at politiet i dag har innhentet bildemateriell fra Vegtrafikksentralen som overvåker E18.

«Bildene viser at siktedes bil kjørte på E18 fra Telemark. Etter å ha passert Langangenbrua, går E18 over fra å være en tofelts vei til å bli en firefelts motorvei klasse A. Siktede kjører da inn på motorveien til venstre i motsatt kjøreretning. Rett forut kjører en mindre lastebil på riktig side av E 18 også på vei mot Larvik. Politiet har fått kontakt med fører av lastebilen som vil bli avhørt som vitne. Avstanden siktede har kjørt fra påkjøring på feil side til ulykken er ca 3 km», heter det i meldingen.

Politiet ber personer som har observert en hvit Toyota Hiace AJ 59030 fra Telemark til Larvik før kl. 0435 natt til første nyttårsdag henvende seg på telefon 02800.

.