VARETEKTSFENGSLET: Advokat Inger Marie Sunde sin klient, en 42 år gammel kvinne ble sammen med sin ektemann (43) varatektsfengslet i to uker av Jæren tingrett i dag. Ekteparet er siktet for bildrapet på 12 år gamle Olav Hovda. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
VARETEKTSFENGSLET: Advokat Inger Marie Sunde sin klient, en 42 år gammel kvinne ble sammen med sin ektemann (43) varatektsfengslet i to uker av Jæren tingrett i dag. Ekteparet er siktet for bildrapet på 12 år gamle Olav Hovda. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpixVis mer

Bildrapssiktet ektepar varetektsfengslet

Kvinnen (42) og mannen (43) er fengslet i to uker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KLEPP/OSLO (Dagbladet): Kvinnen (42) og mannen (43) som er siktet for bildrapet på Olav Hovda (12) fra Klepp, er varetektsfengslet i to uker, melder Aftenbladet.

Ekteparet måtte sitte første uka i isolasjon, mens de er underlagt brev- besøk og medieforbud i resten av varetektsperioden.

De to nekter for å ha kjørt på Olav Hovda og motsatte seg politiets begjæring om varetektsfengsling tidligere i dag. 12-åringen ble begravet fra Klepp kirke.

Politiet sier de er sikre på at en grønn Ford Focus 2000-modell er drapsbilen. Bilen skal være registrert på den 42 år gamle kvinnen. Focusen, som er beslaglagt av politiet, er registrert i en bomstasjon på Kåsen, bare fem minutter før 12-åringen ble påkjørt. Strekningen fra bomstasjonen til treffstedet er fem minutter, ifølge politiet.

Dagbladet kommer med mer.