Bilen ble funnet i elva

Per Ardiles (26) og Torodd Olsen (52) omkom i Mandal.

MANDAL 20081226:
Bilen som tilhører en av de to savnede ble fredag ettermiddag funnet av dykkere i Mandals havnebasseng, og ble kort tid etter løftet ut av vannet og fraktet vekk.
Foto Tor Erik Schrøder / SCANPIX
MANDAL 20081226: Bilen som tilhører en av de to savnede ble fredag ettermiddag funnet av dykkere i Mandals havnebasseng, og ble kort tid etter løftet ut av vannet og fraktet vekk. Foto Tor Erik Schrøder / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Vi har funnet en bil i Mandalselva. Det er to personer i bilen. De er omkommet, sier operasjonsleder Vidar Neset i Agder politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet var ved 16-tiden i ettermiddag i ferd med å dra bilen opp fra elva. Det er den svarte Mercedes 600 CL, som tilhørte 52-åringen, som er funnet.

- Jeg kan bekrefte at det er de to savnede som er identifisert, sier Gabrielsen til NTB ved 21-tiden i kveld. Tre dykkere ble fredag ettermiddag sendt ut i elva i forbindelse med søket etter Per Ardiles (26) og Torodd Olsen (52).

Fant spor

Ifølge øyenvitner har bryggepromenaden i Mandal sentrum tydelige merker som kan stamme fra en bil. Politiet sperret i  ettermiddag av et område ved enden av gågata og sendte dykkere ned i elva.

Sporene ble funnet i sentrum av Mandal, ved krysset Bryggegata og Torjusheia.

- Vi fikk ned dykkere som fant bilen, sier operasjonslederen til Dagbladet.no.

Mangelen på tydelige spor som kan lede søkene etter de to mennene på 26 og 52 år fikk politiet til fredag å jobbe med teorien om at bilen kan ha kjørt av veien og kommet under vann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer