Bilen kom flyvende gjennom hagen til Joyce (83)

Sjekk den parkeringen.

SNAKK OM PARKERING: Føreren av denne Ford Mustangen skal ha fått et illebefinnende, før han kjørte ut av motorveien og opp på taket til 83 år gamle Joyce Kingsley i Woodhull Township i delstaten Michigan i USA. Foto: Politiet i Michigan / AP
SNAKK OM PARKERING: Føreren av denne Ford Mustangen skal ha fått et illebefinnende, før han kjørte ut av motorveien og opp på taket til 83 år gamle Joyce Kingsley i Woodhull Township i delstaten Michigan i USA. Foto: Politiet i Michigan / APVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 83 år gamle Joyce Kingsley fikk seg en real overraskelse mandag denne uka. Kingsley satt i stua og så på TV da en rød Ford Mustang kom susende gjennom hagen, før den krasjlandet på hustaket hennes i smmåbyen Woodhull, i delstaten Michigan i USA. 

- Jeg så på TV inne i huset. Jeg hadde volumet ganske høyt, men plutselig kom det en langt høyere lyd, sier 83-åringen til nyhetsbyrået Associated Press (AP). 

100 kilometer i timen Lyden var et realt smell fra Mustangen, som Kingsley beskriver som «kaboom», idet den traff hustaket. Først trodde hun det var et realt uvær som hadde slått ned ved huset, men 83-åringen ble raskt klar over hva som hadde skjedd.

- Det kunne ha gått mye verre. Jeg er glad at alle klarte seg fint, sier hun ifølge The Guardian.

Delstatspolitiet i Michigan sier bilen kjørte på motorveien i rundt 100 kilometer i timen, da den sakte begynte å svinge mellom alle kjørefeltene. 

Ifølge øyevitner skal muskelbilen ha kjørt ut av veien, gjennom flere busker, trær og et skjul, før den kom til en bråstopp på toppen av hustaket.

- Ekstremt heldig Politiet melder at ulykken skal ha skjedd som følge av at sjåføren fikk et illebefinnende. Sjåføren ble fraktet til sykehus, der han ble behandlet for lavt blodsukker. 

- Sjåføren er ekstremt heldig, sier politimann Ben Rowell til AP.