Bilen skulle til reparasjon - ble hugget opp

Bergens-verkstedet glemte hva de skulle gjøre med Alf Kåre Olsens Opel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) Alf Kåre Olsens 91-modell Opel Kadett hadde vært til EU-kontroll ved Nesttun Auto, og trengte å få skiftet ftringen, få slipt frontruta og fiksa bremsene. I stedet ble bilen hugget opp.

Verkstedet hadde ikke tid til å gjøre reparasjonene før om to uker. Siden bilen var avskiltet og ikke i kjørbar stand, satte Olsen den fra seg på verkstedetes parkeringsplass. Det skulle han aldri ha gjort, skriver BA i dag.

Mens bilen stod der, glemte mekanikerne snart hvem sin bil det var og hvorfor den stod der. De ringte og fikk Falken til å komme og rydde bilen av veien - for godt.

Trodde den var stjålet

Da de uken etter oppdaget at Olsens bil var borte fra parkeringsplassen, trodde de først at den var stjålet.

- Etter hvert skjønte vi at det var den bilen vi hadde fjernet, sier daglig leder ved Nesttun Auto, Kenneth Dahle.

Han innrømmer overfor avisen at situasjonen er kjedelig.- Vi har enormt mange kontroller, og det er ikke godt å huske alle bilene. Vi har et evig problem med at folk dumper avskiltede biler på vårt område. Fordi vi har få parkeringsplasser, må vi ta en opprydding i ny og ne, forklarer Kenneth Dahle.

Fikk ikke tak i eier

Årsaken til at bilen ble vraket og ikke lagret, skal være at det ikke var levert inn salgsmelding på bilen, slik at Falken kontaktet feil eier. Den tidligere eieren fikk valget mellom å betale for oppbevaring eller sende bilen til opphugging, og valgte det siste etter flere mislykkede forsøk på å få tak i bilens rette eier.