Danmark:

Biler stoppet etter bensinstasjonblemme

Flere bilister meldte om problemer etter å ha fylt tanken på en dansk Shell-stasjon forrige uke.

FEIL: Det var kommet noe i bensinen på den danske Shell-stasjonen. Foto: Andrew Boyers / Reuters / NTB
FEIL: Det var kommet noe i bensinen på den danske Shell-stasjonen. Foto: Andrew Boyers / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Så langt har tre biler stoppet etter at de fylte bensintankene på Shell Lunderskov i Danmark. Det skriver den danske lokalavisa JydskeVestkysten.

Alle bilistene skal ha fylt V-power 100 oktan før de fikk trøbbel.

Nå bekrefter DCC Energi, som driver Shell-stasjonene i Danmark, at det er noe feil med bensinen.

- Sånne henvendelser tar vi selfølgelig veldig seriøst, så fredag fikk vi med det samme stoppet salget og tatt prøver av drivstoffet. Da fikk vi se at det er noe i det, som ikke skal være der, sier Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi, til avisa.

- Akkurat hva det er, og hvordan det er kommet dit, skal vi nå finne ut av, så vi holder på å foreta ytterligere undersøkelser i laboratoriet, sier Maretti.

Maretti understreker at det er svært sjeldent at slike ting skjer, men ber alle som måtte få motortrøbbel etter fylling om å ta kontakt med Shells kundeservice.

- Og hvis det viser seg at det er vårt drivstoff som har forårsaket problemene, så dekker i naturligvis de omkostninger det måtte komme i forbindelse med et eventuelt verkstedbesøk, sier han.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer