Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bilfører meldte seg etter påkjørsel i Drammen

En kvinnelig bilkjører har meldt seg etter at en 8 år gammel gutt ble påkjørt utenfor Drammensbadet torsdag ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bilføreren kjørte fra stedet etter ulykken og politiet visste ikke hvem det var. Natt til fredag melder politiet at en kvinne har meldt seg, og at hun vil bli avhørt fredag.

Den påkjørte gutten ble kjørt til legevakten med mistanke om brudd i en fot etter ulykken.

– 8-åringen var der sammen med en onkel da ulykken skjedde. Onkelen så ikke selve påkjørselen, men han kom i kontakt med en kvinnelig bilfører som var helt hysterisk. Vi tror det er hun som har kjørt på barnet, men hun forsvant uten å oppgi navn og nummer, fortalte André Kråkenes i Sørøst politidistrikt etter ulykken.

Politiet har lett etter en sort, eldre bil, muligens en Toyota Rav. De ba folk som var vitne til hendelsen om å melde seg.

– Ifølge onkelen var det flere bilister som stoppet opp, forklarte Kråkenes.

Han sa at politiet ser alvorlig på saken.

– Det er straffbart å stikke av fra trafikkulykker, så dette er noe vi ser svært alvorlig på.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling