Mannskaper fra Vegvesenet, politi og ambulanse på stedet der en person døde etter at bilen han satt i ble truffet av et steinras på E39 i Søgne kommune i Vest-Agder søndag ettermiddag. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
Mannskaper fra Vegvesenet, politi og ambulanse på stedet der en person døde etter at bilen han satt i ble truffet av et steinras på E39 i Søgne kommune i Vest-Agder søndag ettermiddag. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIXVis mer

Bilfører omkom i steinras i Agder

Stein gikk gjennom takluka på bil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||En mann er død etter at bilen han førte i ble truffet av et steinras på E39 i Søgne kommune i Vest-Agder. En kvinnelig passasjer er fysisk uskadd, men fraktet til sykehus for å få krisehjelp.

- Steinen gikk gjennom takluka på bilen. Det var også et par andre biler på stedet, men ingen andre ble fysisk skadd, sier operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt til Dagbladet.

En geolog og en representant for Statens vegvesen er nå på stedet for å vurdere rasfaren. Veistrekningen er stengt på ubestemt tid.

Reisende må kjøre om riksvei 461 over Kleveland og videre riksvei 455 til Mandal og vice versa. Inntil skilting foreligger vil det være manuell dirigering, sier politiet.

Steinraset gikk på E39 ved Trybakken i Søgne. Søgne kommune ligger ved kysten mellom Kristiansand og Mandal, skriver NTB.

Politiet fikk melding om raset klokken 17.10.