Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bilfører siktet for uaktsomt bildrap

En 21 år gammel mann er siktet for uaktsomt bildrap etter at en 15 år gammel gutt omkom etter å ha blitt påkjørt i Melsomvik i Vestfold sent i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Bilføreren meldte seg selv til politiet like før klokken 6 søndag morgen. Han sitter nå i avhør, og er siktet for uaktsomt bildrap, sier politiinspektør Torje Arneson i Vestfold politidistrikt til NTB.

Det er foreløpig ikke tatt stilling til om den 21 år gamle mannen skal fremstilles for varetektsfengsling.

- Vi har ennå ikke tatt stilling til om han skal fremstilles for varetekt. Det kommer an på hva som kommer fram i avhør, sier Arneson.

Arneson sier at de har tatt promilleprøve av mannen, men at denne først ble tatt i sjutiden søndag morgen. Ulykken skjedde i 23.30-tiden i går kveld.

- Vi har tatt blodprøve av mannen, men den ble først tatt mange timer etter hendelsen. Men vi har vitneopplysninger som tyder på at mannen var beruset, sier Arneson til NTB. Den 15 år gamle gutten spaserte langs veien i Melsomvik, som ligger mellom Tønsberg og Sandefjord, med tre kamerater da han ble påkjørt. Kameratene skal ha forklart at bilen holdt høy fart da den traff gutten. 15-åringen var allerede død da den første politipatruljen kom til stedet.

(NTB)

ULYKKESSTEDET: Politi på vakt ved ulykkesstedet i formiddag.