Bilfører siktet i saken hvor en ble alvorlig skadd etter påkjørsel på russeleir

- Kjørte inn i en gjeng med rødruss, ifølge politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann i 20-åra er alvorlig skadd og kjørt til Levanger sykehus etter å ha blitt påkjørt på en lokal russeleir i Verdal i Nord-Trøndelag.

Føreren mistenkes å ha kjørt med promille, og er nå siktet i saken, ifølge Nord-Trøndelag politidistrikt. Hendelsen skjedde tidlig søndag morgen, melder NTB.

- Alle impliserte, både han som ble påkjørt, han som kjørte og vitner, vil bli avhørt i en større etterforskning. Saken har prioritet, og politiet driver fortløpende etterforskning, men det er en utfordring med lite mannskap på en sånn dag, sier operasjonsleder Dag Hjulstad til NTB.

Til Dagbladet forteller politiet at de først fikk melding om slåssing på leiren klokka 04.31.

- Like etter fikk vi melding om at en promillekjører hadde kjørt inn en gjeng med rødruss, og at en person ble liggende på bakken, sier Bård Krogstad, operasjonsleder i Nord-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Klokka 06.17 beskrev politiet tilstanden til den skadde mannen i 20-åra som alvorlig, men ikke livstruende.

Føreren, også en mann i 20-åra kjørte fra stedet, men stoppet om lag en kilomter unna, ifølge politiet, som forteller at det skal ha vært et sted mellom 20 til 30 russ tilstede da påkjørselen fant sted.

- Sjåføren ventet han på politiet et stykke unna, sier operasjonsleder Krogstad.

Føreren er pågrepet og blir framstilt for en utvidet blodprøve.

Verken den skadde eller føreren er selv russ.

Dagbladet oppdaterer saken.