Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bilfører skutt i armen i Selbu

Politiet jakter på flere gjerningspersoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Skyteepisoden skjedde på riksveg 705 i Selbu kommune, sør for fylkesgrensen mot Nord-Trøndelag. Politiet fikk medling om hendelsen klokken 00.34 i natt.

- Vi holder på med tekniske undersøkelser nå, blant annet av bilen som ble skutt på, opplyser stabssjef Per Einar Hollum ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

- Har dere noen indikasjoner på hva slags våpen han ble skutt med?

- Nei, det har vi ikke klart å identifisere ennå. Vi håper de tekniske undersøkelsene vil gi mer informasjon om dette, sier Hollum.

Mannen i 60-årene ringte selv politiet og opplyste at skuddene ble avfyrt fra en parkert bil, trolig en svart Toyota Landcruiser eller lignende.

Politiet holdt kontakt med ham fram til ambulansen var på åstedet, som ligger ved Tømra i Selbu. Mannen ble fraktet til St. Olavs hospital i Trondheim med skuddskade.

- Han har forklart at han kom kjørende på fylkesvei 705 og at en bil sto parkert på siden av veien. Det skal så ha blitt avfyrt flere skudd fra bilen, og mannen ble truffet i armen, sier operasjonsleder Leif Berglund i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Politiet iverksatte øyeblikkelig operative og etterforskningsmessige tiltak. Kriminalteknikere har arbeidet på åstedet for sikring av spor. Etterforskningen er i en tidlig fase og foregår med bred front.

Ingen er pågrepet eller mistenkt i saken så langt.

Politiet opplyser i en pressemelding at de ønsker tips fra publikum på observasjoner som kan settes i forbindelse med hendelsen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media