SKADET: En 18 år gammel kvinne ligger på Ullevål sykehus med uavklarte hodeskader, etter en trafikkulykke i Oslo torsdag kveld. Fører av bilen stakk fra stedet. Foto: André Olstad/FirstFoto
SKADET: En 18 år gammel kvinne ligger på Ullevål sykehus med uavklarte hodeskader, etter en trafikkulykke i Oslo torsdag kveld. Fører av bilen stakk fra stedet. Foto: André Olstad/FirstFotoVis mer

Bilfører stakk av etter ulykke i Oslo

Kvinnelig passasjer (18) på sykehus med hodeskader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Oslo-politiet jakter etter en ung mann som torsdag kveld stakk fra ulykkesstedet, etter at bilen han kjørte kolliderte med et skilt og havnet på siden ved Vålerengatunnelen.

En 18 år gammel kvinnelig passasjer er innlagt på Ullevål universitetssykehus med uavklarte hodeskader, etter kollisjonen som ikke skal ha innvolvert andre kjørtetøy.

Tilstanden er stabil, sier sykehuset til Dagbladet.no natt til fredag.

— Bilen kolliderte med et skilt i sørgående felt ved Vålerengatunnelen, og havnet på siden. Føreren var borte, og vi leter etter ham nå, sier operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt.

Førerens identitet er ikke kjent, og det er uklart hvorfor personen stakk fra åstedet.

Politiet leter etter en ung mann med kort, lyst hår, gråbrune klær og lang parkasjakke - og forsøker å komme i kontakt med personen som står oppført som eier av kjøretøyet.

— Vi har navnet på bileieren, en 27 år gammel mann som ikke har førerkort. Men vi vet enda ikke om det var ham som kjørte, sier operasjonsleder Grøttum.

Klokken halv fire natt til fredag var føreren fortsatt ikke pågrepet, og politiet opplyser at de vil anmelde forholdet og innkalle mannspersonen bilen er registrert på. Også den kvinnelige passasjeren vil bli avhørt.

- Vi besøkte adressen han (bileieren) sto oppført på, men det viste seg at han ikke bodde der likevel, sier Grøttum til Dagbladet.no.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 23:07.

TRAFF SKILT: Bilen havnet på siden etter at det traff et skilt ved Vålerengatunnelen. Foto: André Olstad/FirstFoto
TRAFF SKILT: Bilen havnet på siden etter at det traff et skilt ved Vålerengatunnelen. Foto: André Olstad/FirstFoto Vis mer