Bilfører stakk av etter ulykke i Oslo

Kvinnelig passasjer (18) på sykehus med hodeskader.

SKADET: En 18 år gammel kvinne ligger på Ullevål sykehus med uavklarte hodeskader, etter en trafikkulykke i Oslo torsdag kveld. Fører av bilen stakk fra stedet. Foto: André Olstad/FirstFoto
SKADET: En 18 år gammel kvinne ligger på Ullevål sykehus med uavklarte hodeskader, etter en trafikkulykke i Oslo torsdag kveld. Fører av bilen stakk fra stedet. Foto: André Olstad/FirstFoto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Oslo-politiet jakter etter en ung mann som torsdag kveld stakk fra ulykkesstedet, etter at bilen han kjørte kolliderte med et skilt og havnet på siden ved Vålerengatunnelen.

En 18 år gammel kvinnelig passasjer er innlagt på Ullevål universitetssykehus med uavklarte hodeskader, etter kollisjonen som ikke skal ha innvolvert andre kjørtetøy.

Tilstanden er stabil, sier sykehuset til Dagbladet.no natt til fredag.

— Bilen kolliderte med et skilt i sørgående felt ved Vålerengatunnelen, og havnet på siden. Føreren var borte, og vi leter etter ham nå, sier operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt.

Førerens identitet er ikke kjent, og det er uklart hvorfor personen stakk fra åstedet.

Politiet leter etter en ung mann med kort, lyst hår, gråbrune klær og lang parkasjakke - og forsøker å komme i kontakt med personen som står oppført som eier av kjøretøyet.

— Vi har navnet på bileieren, en 27 år gammel mann som ikke har førerkort. Men vi vet enda ikke om det var ham som kjørte, sier operasjonsleder Grøttum.

Klokken halv fire natt til fredag var føreren fortsatt ikke pågrepet, og politiet opplyser at de vil anmelde forholdet og innkalle mannspersonen bilen er registrert på. Også den kvinnelige passasjeren vil bli avhørt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer