Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Bilføreren hørte et smell

Den 21 år gamle mannen som er siktet for uaktsomt bildrap på en 15 år gammel gutt i Melsomvik i Vestfold har i avhør forklart at han hørte et smell.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Han har innrømmet at han kjørte bilen og at han har drukket alkohol. Når det gjelder selve hendelsesforløpet er han mer vag, men sier at han hørte et smell, sier politiinspektør Torje Arneson i Vestfold politidistrikt til NTB.

Sent lørdag kveld døde en 15 år gammel gutt etter at han ble påkjørt i Melsomvik i Vestfold. Bilføreren stakk av fra stedet, og politiet jaktet natt til søndag på mannen. Like før klokken seks søndag morgen meldte den 21 år gamle mannen seg til politiet.

- Han har erkjent straffskyld for i alkoholpåvirket tilstand å ha kjørt bilen og kjørt på gutten, sier Arneson.

Politiet har foreløpig ikke tatt stilling til om de vil begjære mannen varetektsfengslet.

Arneson sier at de har tatt promilleprøve av mannen, men at denne først ble tatt i sjutiden søndag morgen. Ulykken skjedde i 23.30-tiden lørdag kveld.

- Men vi har vitneopplysninger som tyder på at mannen var beruset, sier Arneson til NTB.

Den 15 år gamle gutten spaserte langs veien i Melsomvik, som ligger mellom Tønsberg og Sandefjord, med tre kamerater da han ble påkjørt. Kameratene skal ha forklart at bilen holdt høy fart da den traff gutten. 15-åringen var allerede død da den første politipatruljen kom til stedet.

(NTB)