Bilforhandler forsvunnet

BERGEN (Dagbladet): Lensmannskontoret i Sykkylven har satt store ressurser inn i søket etter bilforhandleren Rajakumaran Rasiah (35). Han ble sist sett søndag 3. oktober.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lensmann Erling Lillevik sier at den savnede opprinnelig er fra Sri Lanka, men at han har bodd i Sykkylven i Møre og Romsdal de siste to åra. Der har han drevet som bilforhandler. Natt til søndag overnattet en kamerat i huset hans. Om morgenen skal den savnede ha fått telefonoppringing fra en person som ba ham komme til Ålesund.

- Kameraten kjørte ham da til ferjeleiet på Ørsnes mellom klokka 09.00 og 10.00. På forhånd hadde Rajakumaran Rasiah sagt at han ville komme snart tilbake. Det ble likevel siste gang noen har observert den savnede, sier Lillevik.

To brødre til Rajakumaran Rasiah har kommet til Norge og Sykkylven for å bistå under letingen. Det har ikke vært noen bevegelser på den savnedes bankkonti siden 2. oktober.

- Den savnede har hatt et godt forhold til lokalbefolkningen. Han beskrives som en stillfarende kar. Vi har avhørt og samtalt med mange som kjenner ham, men har ingen opplysninger som trekker i spesielle retninger, sier lensmannen.