Bilist knivstukket på siden av veien

19-åring kjørte tom for bensin utenfor Porsgrunn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 19 år gammel mann ble forsøkt ranet da han gikk tom for bensin på gamle E-18 i Eidanger i Telemark. 19-åringen stod på siden av veien og fylte opp tanken på bilen sin hendelsen skjedde.  

- En ukjent mann kom ut fra en passerende bil, dro fram en kniv og forsøkte å rane 19-åringen for penger han hadde liggende synlig i bilen. Da 19 åringen nektet å gi mannen pengene, forsøkte mannen å knivstikke 19-åringen. Han ble så slått ned før mannen forsvant inn i bilen sin og kjørte av sted, forteller operasjonsleder i Telemark politidistrikt, Gunnar Ramslien.  

19-åringen kom fra hendelen med en rift i mageregionen. Han klarte selv å ta seg til legevakten i Porsgrunn, hvor han måtte sy en del sting. Politiet håper nå de kan få hjelp fra publikum.  

- Vi vet for øyeblikket ikke noe om den ukjente mannen eller hvilken bil han kjørte. Men han skal ha vært av utenlandsk opprinnelse. Vi håper å finne ut mer når vi får snakket med 19-åringen. Om noen har vært vitne til hendelsen, vil vi gjerne komme i kontakt med dem. Inntil videre etterforsker vi ut fra det vi har, forteller Ramslien.