Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bilist rømte opp i grantre

Da hentet politiet fram øksa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

23-åringen var på vei mot Valdres i bilen sin tidlig i natt da politiet bestemte seg for å stoppe ham i en rundkjøring. Men mannen hadde ingen planer om å prate med politiet og kjørte videre, nå med politiet i hælene, melder Ringerikes Blad.

På Follum tok biljakta en ny vending: Mannen hoppet ut av bilen og klatret rett opp i et grantre.

Han ble ikke mer samarbeidsvillig av at politiet ble stående ved grana og prøve å overtale ham til å komme ned. Til slutt ble lovens lange arm lei av diskusjonen og hentet like godt øksa. Deretter ble situasjonen mer og mer lik en scene fra en amerikansk komedie:

Den motvillige sjåføren forsto at grantretoppen ikke var et blivende sted og hoppet videre til neste tre. Men dette treet begynte å svaie kraftig i toppen av vekta til den uvanlige gjesten. Samtidig tok politiet med seg øksa og begynte å hogge i vei på stammen.

Til slutt ga sjåføren opp og klatret slukøret ned.

Det er uklart hvorfor mannen fikk det så travelt da han møtte politiet. Mannen er opprinnelig fra Marokko, og politiet undersøker nå om han har lovlig opphold i Norge.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media