UVANLIG SYN: Da Brian Weatherall og familien skulle kjøre over en fjellovergang i Nord-England, fikk de seg en ubehagelig overraskelse. Video: SWNS Vis mer

Lavtflyvende helikopter

Bilisten er få meter fra å krasje med et helikopter

- Kjære vene!

Brian Weatherall (45) slapp unna med skrekken da han møtte et lavtflyvende helikopter ute på en kjøretur i Lake District i Storbritannia.

Weatherhall var ute på en rolig kjøretur med familien når helikopteret plutselig dukket opp i tåka foran dem. Hendelsen ble fanget opp av et kamera han hadde festet på dashbordet i bilen.

- Kjære vene

Med en gang helikopteret forsvant av syne, kan du høre Brian snakke med familien i bilen.

- Kjære vene! Det der er ikke noe du ser hver dag, sier han i videoen.

Independent melder at helikopteret mest sannsynlig var en del av en militær operasjon, men de britiske spesialstyrkene har ikke kommentert saken til avisa.

- Jeg kunne ikke tro det, jeg har aldri sett noe lignende. Jeg var på ferie da det skjedde, og veiene var ikke så godt vedlikeholdt, så vi tok det rolig nedover den bratte veien. Det var virkelig litt av et syn, sier Weatherall til Independent.

Weatherall forteller også at han synes det var spennende å se et helikopter fly så nært.

Avføring fra fly

Det er ikke bare lavtflyvende helikoptre som skaper overskrifter i media for tiden. Tidligere i sommer hadde Sue Allan en ubehagelig opplevelse da et fly kom inn for landing mens hun sto i et lyskryss og ventet på rødt lys.

Allan mener at hun fikk avføring i øynSene etter at den hadde blitt sluppet fra det forbipasserende flyet. Før hun visste ordet av det kom det avføring ned gjennom soltaket i bilen hun satt i.

- Vi ble dekket av bæsj. Du kunne føle de store dråpene som falt fra himmelen og traff oss i ansiktet, i munnen, inne i bilen, og over hele fronten av bilen, fortalte hun da.

Sønnen, som satt i baksetet under hendelsen, skal ha begynt å kaste opp. Selv begynte Sue å gråte.

- Det luktet helt forferdelig, litt som en blanding av avføring og klor, sa hun.