PÅ VILLE VEIER: Bilistene fulgte skiltene som var satt opp i forbindelse med veiarbeid på E16 mellom Falun og Borlänge i Sverige i dag. Men fordi noen hadde flyttet på skiltene endte de opp her, langt inne i skogen. Foto: Andreas Forsman
PÅ VILLE VEIER: Bilistene fulgte skiltene som var satt opp i forbindelse med veiarbeid på E16 mellom Falun og Borlänge i Sverige i dag. Men fordi noen hadde flyttet på skiltene endte de opp her, langt inne i skogen. Foto: Andreas ForsmanVis mer

Bilistene fulgte omskiltingen på E16, og endte opp langt til skogs

- Noen har i løpet av helga flyttet rundt på skiltene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Andreas Forsman kom en og en halv time for seint på jobb i dag. Men da hadde han også en ganske god forklaring.

For i likhet med andre som befant seg på E16 mellom Falun og Borlänge i Sverige, fulgte han de oppmerkede skiltene som var satt opp i forbindelse med veiarbeid i området.

Det skulle vise seg å føre ham og de andre bilistene på en tur i helt gal retning.

- Jeg begynte le og tenkte at dette umulig kunne stemme da vi kjørte inn på en grusvei med en bondegård på den ene siden og bare skog på andre, sier Forsman til Dagbladet.

Flyttet på skiltene Ifølge dt.se, som først omtalte saken, har trolig noen flyttet på omdirigeringsskiltene, og med det lurt trafikantene inn på skogsveien.

- Vägtrafikledningen er kjent med at veien er feilskiltet. Noen har i løpet av helga flyttet rundt på skiltene, sier pressekontakt Katarina Wolffram, ved Trafikverket til avisa.

Måtte rygge Etter å ha fulgt skogsveien en stund sa det rett og slett stopp, forteller Forsman.

- Det var en lang kø av biler, lastebiler og busser - både foran og bak. Noen klarte å snu, men selv ble jeg nødt til å rygge to kilometer for å komme ut på den riktige veien igjen, humrer han.

Og selv om noen av bilistene virket litt irriterte over å ende langt til skogs, synes Forsman det hele bare var morsomt.

- Det var en god spøk, sier han.