Bilister begynte å slåss på E6

Politiet ble tilkalt.

UTRYKNING: Politiet rykket ut til åstedet på E6 ved Høybråten og tok opp vitneforklaringer. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
UTRYKNING: Politiet rykket ut til åstedet på E6 ved Høybråten og tok opp vitneforklaringer. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Oslo-politiet måtte rykke ut til E6 ved Høybråten nord i byen fredag ettermiddag etter meldinger om at bilister hadde begynt å slåss etter et mindre sammenstøt mellom en lastebil og en personbil. To menn er nå anmeldt.

Ifølge Dagbladets fotograf, som tilfeldigvis passerte åstedet i 16-tida, var politiet da i gang med å avhøre de to mennene - henholdsvis foran og bak lastebilen.

Politiets operasjonsleder Line Skott opplyser at slåssingen var over da patruljen kom til stedet.

- Vitner på stedet fortalte om at det hadde vært et basketak, og på grunnlag av dette er to menn anmeldt for ordensforstyrrelse, opplyser Skott til Dagbladet.

Skott forteller videre at en kvinne var involvert i hendelsen i tillegg til de to mennene. Det er uklart hva hennes rolle var.

Etter at politiet var ferdige på stedet, og de involverte hadde fylt ut skadeskjema, ble de dimittert og dro fra stedet.

FORAN OG BAK: De to mennene ble avhørt henholdsvis foran og bak lastebilen. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
FORAN OG BAK: De to mennene ble avhørt henholdsvis foran og bak lastebilen. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer