Biljakt stoppet med spikermatte på E18

36-åring stakk fra bensinregning. Vill ferd gjennom fire politidistrikt i 46 minutter.

ENDTE I GRØFTA:  Etter å ha lekt katt og mus med politiet i 46 minutter havnet bensintyven i grøfta. Foto: Richard Sveaas Dale / Budstikka
ENDTE I GRØFTA: Etter å ha lekt katt og mus med politiet i 46 minutter havnet bensintyven i grøfta. Foto: Richard Sveaas Dale / Budstikka Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En biljakt som gikk gjennom fire politidistrikter i Oslo-området i kveld, ble stanset en kilometer fra Sandvika kl. 20.50 i kveld.

Da hadde politiet lagt ut spikermatter på E18 ved Sandvika.

- Bilføreren, en 36 år gammel mann, greide å kjøre en drøy kilometer fra Sandvika etter å ha kjørt over spikermattene. Han ble stoppet på E16 ved Rud, i retning Hønefoss. Selve pågripelsen var udramatisk, opplyser operasjonsleder Tora Jordan i Asker og Bærum politidistrikt til Dagbladet.

Romerike politidistrikt fikk melding klokka 19.28 fra en bensinstasjon på Råholt ved Eidsvoll om en mørk BMW med kjent registreringsnummer hadde fylt tanken og stukket av fra bensinregningen.

- Vår patrulje oppdaget bilen klokka 20.04 ved Hvam i Skedsmo et par mil unna. Den stoppet ikke på signal, og ved Østre Aker vei overlot vi forfølgelsen til Oslo-politiet, opplyser operasjonsleder Ola Magne Mæle i Romerike politidistrikt til Dagbladet.

Startet på Romerike Mannen var aleine i bilen, og han blir trolig fraktet til politiet på Romerike, som først alarmerte politiet i nabodistriktene ved 20.15-tiden om villmannsferden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer