Presidentvalg i USA

Bill Clinton på scenen for første gang siden e-postskandalen. Sa ikke ett ord om det alle snakker om

Bill Clinton unngikk å ta opp de nye e-postene under et velgermøte i Nord-Carolina søndag.

INGEN E-POSTER: Bill Clinton forbereder seg i et telt i skyggen bak scenen like før han gikk på i Greenboro i Nord-Carolina søndag kveld. Manuset inneholdt åpenbart ikke noe om de nye e-postene. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
INGEN E-POSTER: Bill Clinton forbereder seg i et telt i skyggen bak scenen like før han gikk på i Greenboro i Nord-Carolina søndag kveld. Manuset inneholdt åpenbart ikke noe om de nye e-postene. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GREENSBORO (Dagbladet): Omkring 400 mennesker samlet seg i dag i en park midt i byen Greensboro i Nord-Carolina. Der drev Bill Clinton (70) valgkamp for kona Hillary Clinton (69) for første gang etter at e-postsaken ble kjent fredag. Dagens arrangement, der han skal oppfordre folk til å stemme tidlig, skulle egentlig være en sjarmøretappe for den tidligere presidenten.

Samtidig er Clinton-kampanjen inne i sin mest kaotiske periode hele denne valgkampen, bare 9 dager før valgkampen 8. november. Etter at FBI-sjef James Comey i et brev fredag opplyste at etaten nå undersøker nye e-poster tilknyttet e-postskandalen, har Clinton-leiren blitt rasende og bedt om mer informasjon om hva disse nye e-postene handler om.

-Ingen viktigere vippestater

På snittet av meningsmålingene tatt før fredag leder Clinton med 3,2 prosentpoeng i delstaten som må vinnes. Spørsmålet er om e-postene skader henne.

- Ingen vippestat har vært viktigere enn Nord-Carolina. Gi alle personer, selv om de ikke stemmer på oss, ei framtid som er bedre enn nåtida. Jeg trodde det skulle handle om det. I stedet har det handler om noe mer fundamentalt på grunn av motstanderens synspunkter. Det har handlet mer om hvordan vi defineres som amerikanere, sa Bill Clinton fra scenen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer