Bill Cosbys sønn skutt og drept

NEW YORK (Dagbladet) «Han var helten min,» sier Bill Cosby om sin sønn Ennis William (28) som ble myrdet i veikanten utenfor Los Angeles natt til i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Våre tanker går til andre som er blitt utsatt for liknende forbrytelser. Det er vanskelig å fatte en tragedie som dette,» skrev Bill Cosby og kona Camille i en uttalelse som de sendte ut etter de fikk melding om drapet. Cosby har også fire døtre.

28 årige Ennis William Cosby kan ha blitt utsatt for et ransforsøk da han ble skutt og drept i veikanten like utenfor Los Angeles. Dette er politiets foreløpige teori om motivet for forbrytelsen. De etterlyser en hvit mann som er blitt observert ved bilen.

Det var en forbipasserende bilist, en kvinne, som oppdaget en mann liggende ved siden av en bil som sto i veikanten med varsellysene blinkende. Hun stanset for å hjelpe og så at mannen ved bilen var død. Politiet ble varslet ved halv to-tida natt til i går.

Dekkbytte?

Bagasjelokket og døra på passasjersiden av den mørkegrønne Mercedes sportsbilen sto åpen. Situasjonen på åstedet kan tyde på at Ennis William Cosby hadde stanset bilen for å skifte dekk.

Da han ble funnet, lå han på ryggen ved siden av bilen på førersiden. Han var skutt en gang i hodet. De første meldingene fra politiet gikk ut på at etterforskerne ikke kunne slå fast om noe var stjålet fra den døde eller fra bilen.

Hvit mann

- En kvinne var vitne til noe av det som skjedde, og vi avhører henne. Ifølge hennes opplysninger leter vi etter en hvit mann som mistenkt i saken, sier politiets talsmann Tim McBride. Han kunne opplyse at Ennis William Cosby var på vei fra Los Angeles mot San Fernando Valley da han stanset.

McBride sier at drapsmannen muligens hadde til hensikt å rane Ennis William.

I New York

Den 59-årige Bill Cosby var i New York i går da han fikk meldingen om drapet på sønnen. Cosby bor i et fire-etasjers hus på Manhattan. «Han var helten min,» var alt Cosby sa til pressefolkene utenfor hjemmet.

Bill Cosby er i Norge mest kjent som far i TV-komedien om familien Huxtable, eller «The Cosby-show» som den populære serien ble kalt i USA. Han har de siste årene spilt inn flere komedier, men mange av filmene har fått kalkunstatus. Hans siste TV-show i USA, «Cosby Mysteries», ble dessuten sviktet av seerne.

KNUST: Bill Cosbys eneste sønn ble skutt ned og drept utenfor Los Angeles. Foto: NTB/AP

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer