Bill Gates' fly på Sørlandet

Et fly som er registrert på Bill Gates landet onsdag på flyplassen på Kjevik utenfor Kristiansand. Gates er en bekjent av kronprinsparet, som ferierer på Dvergsøya ved sørlandsbyen.

KJENTE: Bill Gates (t.v.) og kona Melinda Gates kjenner kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon fra tidligere. I går landet Gates' fly i Kristiansand samtidig som kronprinsparet ferierer på Dvergsøya like ved. Her fra en tidligere anledning. Foto: Mette Randem
KJENTE: Bill Gates (t.v.) og kona Melinda Gates kjenner kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon fra tidligere. I går landet Gates' fly i Kristiansand samtidig som kronprinsparet ferierer på Dvergsøya like ved. Her fra en tidligere anledning. Foto: Mette RandemVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flyet til en av verdens rikeste personer ankom Kjevik fra Gardermoen onsdag formiddag, skriver Fædrelandsvennen.

- Kjevik har besøk av et forholdsvis stort privatfly i dag. Men vi har ofte besøk av denne typen fly i sommer, sier lufthavnssjef Thomas Langeland til avisa.

Det skal ha vært mye politiaktivitet rundt Dvergsøya i Kristiansand, der kronprinsparet for øyeblikket er på ferie.

Bill Gates traff kronprinsparet under World Economic Forum i Davos i fjor. Milliardæren hadde også audiens på Slottet sammen med kona Melinda i 2009.

(NTB)