Bill Gates kjøper strippejenter

Datakongen Bill Gates har blitt eier av de danske «Stripperkongens piger».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå har neppe Microsoft-kongen personlig inspisert sine strippejenter, men likefullt:

Verdens rikeste mann har ikke lenger bare kontroll med «Internet Explorer» og «Microsoft Office», men også med de populære danske jentene.

«Stripperkongens piger» er produsert av TV Danmark, men har også vært vist på TV Norge.

Nå har det nederlandske kabel- og internett-konsernet UPC - som Bill gates eier en betydelig del av - kjøpt opp det danske mediekonsernet SBS som blant annet eier TV Danmark.

Det skriver den danske avisen BT Online i dag.

Norske TV-seere har for kort tid siden kunnet følge strippekongen Preben og hans mer eller mindre påkledde jenter på strippe-turné.

Camilla, Louisa, Stella og de andre jentene har åpenhjertig fortalt om hvorfor de begynte å strippe, og hvordan de kombinerer strippelivet med å være samboere og mødre til små barn.

Flere av jentene har små barn. Stine Hansen (24) er mamma til Anna på fire år, men er likefullt fortsatt heltids-stripper hos strippekongen Preben Jørgensen.

Stella Christiansen (19) møtte sin kjæreste og samboer Kent da hun var ti år gammel. Da hun ble 15 ble hun gravid, og i dag er stripperen mamma til to små gutter på to og fire år.

- Kjæresten min er hjemme og passer ungene mens jeg reiser land og strand rundt. Men det er familien som betyr aller mest for meg, forteller 19-åringen.

Louisa Nielsen (27) er veteranen i strippekongens stall. Hun har strippet i ti år, og forteller på jentenes egen hjemmeside at hun er en skikkelig ekshibisjonist.

-Jeg elsker oppmerksomhet og får rikelig med det når jeg er ute på jobb, sier hun.

Louisa kjenner alle sidene av strippebransjen, og forteller gjerne åpent om både sex, stripping, porno og narkotikabruk.

borje.kleboe.eidissen@dagbladet.no