Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bill klarte å tie stille

NEW YORK (Dagbladet): Hillary Clinton fylte 50 år i går. Lørdag kveld trodde hun at hun selv og ektemann Bill var på vei hjem fra en gallamiddag da bilkortesjen i stedet svingte inn foran et av Washingtons finere hoteller. Der ventet 100 av Hillarys nærmeste venner og datteren Chelsea på henne. Bill hadde klart å holde på hemmeligheten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea var hjemme på sitt første besøk siden hun begynte å studere ved Stanford University i California tidligere i høst. Hun snek seg inn i nummer 1600 på Pennsylvania Avenue ved totida natt til lørdag.

- Det var en enorm overraskelse for landets førstedame, sa Hillarys talskvinne Marsha Berry.
Lørdag og i går tok presidenten helt fri fra jobben, og det ovale kontor var stengt. Hillary, Bill og Chelsea feiret selve fødselsdagen i familiekretsen i den private delen av Det hvite hus.

Gigantisk kake

På lørdagskvelden ble Hillarys vennekrets servert cocktails og middag, med dans etterpå. Festen ble toppet med en gigantisk mokkakake dekket med hvit sukkerglasur.

Det var fødselsdagsbarnets andre kake den kvelden. På lørdagens første fest fikk hun en litt mindre utgave på en gallamiddag til ære for italiensk-amerikanere med skuespilleren Al Pacino i spissen. De andre hedergjestene av italiensk herkomst var baseballspilleren Yogi Berra, turneren Mary Lou Retton og president Clintons tidligere stabssjef, Leon Panetta.

Connie Francis, hun med de gule singelplatene på 60-tallet, framførte «Happy Birthday».

Feires i Chicago

I dag feires Hillary i sin fødeby, Chicago. I morgen stiller hun opp på TV-skjermene hos Oprah Winfrey. Et omfattende og vellykket seminar i Det hvite hus om en rekke spørsmål knyttet til barns oppvekst, fødselsdagen og «Oprah» i morgen er elementer av Hillarys vei tilbake til offentligheten.

Hele Norges coronakart